DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Yoichi Single Malt

645 kr.

Denne Yoichi Single Malt uden aldersangivelse blev udgivet i 2016 som et standard produkt, der virkelig fanger den autentiske stil af Yoichi malt, i en tid hvor mange japanske whiskyproducenter stoppede med at udgive whisky med aldersangivelser pga den høje efterspørgsel som ikke kunne imødekommes. Ved at blande forskellige malt whiskyer sammen, udtrykker denne aftapning en delikat balance mellem røgagtige og frugtagtige aroma.

Læs mere...

2 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Yoichi
Land : Japan
Regioner :
Alder : n.a.
Alkohol : 45%
Fadtype :American oak & sherry casks
Røget :ja
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing : boks

Yoichi er anlagt næsten som en lille landsby med gamle huse af sten. Når bygninger rives ned i den nærliggende landsby, Otaru, opkøber Nikka stenene i tilfælde af, at de skal renovere de historiske bygninger ved Yoichi i fremtiden. Whiskyen, der produceres her, er relativt kraftigt røget og en smule tungere end stilen hos Miyagikyo. Yoichi er ét af de sidste destillerier i verden, hvor kedlerne er ”direct fired” og hvert 8. minut må en ansat skovle kul i ovnen under kedlen.

Yoichi Single Malt er en række single malt udtryk fra Yoichi Distillery, Nikkas første destilleri bygget i 1934. Grundlæggeren Masataka Taketsuru valgte byen Yoichi i Hokkaido på grund af de lignende miljøforhold til Skotland, hvor han lærte whiskyfremstilling. Yoichi-malte beskrives som modige og stærke med raffinerede tørvetoner og røghed bragt af den traditionelle direkte kulfyrede destillation. Havbrisen fra Ishikari-bugten giver whiskyen et salt antydning under modningen.

Denne version uden aldersangivelse blev udgivet i 2016 som et standard produkt, der virkelig fanger den autentiske stil af Yoichi malt, i en tid hvor mange japanske whiskyproducenter stoppede med at udgive whisky med aldersangivelser pga den høje efterspørgsel som ikke kunne imødekommes. Ved at blande forskellige malt whiskyer sammen, udtrykker denne aftapning en delikat balance mellem røgagtige og frugtagtige aroma.