DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Yamazaki 12 years 100th Anniversary

2.195 kr.

Yamazaki 12 Years Old Single Malt består af omhyggeligt udvalgte maltwhiskyer, der alle er lagret på fad i mindst 12 år. Denne specielle designaftapning i begrænset udgave blev skabt til ære for Suntory Whiskys hundrede år. En del af Yamazaki-familien, Japans typiske whisky, er lavet i Japans første og ældste maltdestilleri, som blev grundlagt i 1923. Flaskedesignet hylder Yamazaki, fødestedet for japansk whisky, fanger dette legendariske destilleri i dybe kobbertoner og er en påmindelse om altid at ære vores fortid.

Læs mere...

Dette produkt er i øjeblikket udsolgt.

Bare rolig! Indtast din e-mail, og vi giver dig besked, når den er på lager igen.

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Yamazaki
Land : Japan
Regioner :
Alder : 12 år
Alkohol : 43%
Fadtype :amerikansk, spansk og japansk Mizunara eg
Røget :nej
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing :

Yamazaki Whisky er Suntorys flagskib single malt whisky fra Japans første og ældste maltdestilleri. Med en række muligheder fra Yamazaki Distiller’s Reserve til 12, 18 og 25 år, indeholder alle disse prestigefyldte whiskyer omhyggeligt blandede komponenter lagret i amerikansk, spansk og japansk Mizunara eg.
Yamazaki blev født ud fra den overraskende, delikate, men dybe oplevelse af en japansk single malt whisky. Yamazaki-whiskyer har flere lag med frugt- og Mizunara-aromaer og er komplekse og dybe. Fremstillet på Yamazaki Distillery, fødestedet for japansk whisky, er dens karakteristiske smag meget rost af whisky-kendere over hele verden.

Tasting notes:

Duft: Fersken, ananas, grapefrugt, nelliker kandiseret appelsin, vanilje, Mizunara (japansk eg)

Smag: Kokos, tranebær, smør

Finish: Sød ingefær, kanel, lang finish