DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Velier Magnum Series Saint James 15 YO

2.795 kr.

Denne Velier Magnum Series Saint James 15 YO, AOC rhum agricole fra Martinique, er en blanding af en 2004 og en 2006, destilleret i Colonne créole. Fotografiet af etiketten af Elliott Erwitt er fra 2005 og portrætterer en bryllupsscene af en ven af Erwitt i Rom. Kvinden synlig i silhuet er bruden.

Læs mere...

2 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Velier
Land : Martinique
Alder : 15 år
Alkohol : 45%
Fadtype :
Produkttype : Rhum Argicole
Indhold : 700 ml
Packing : boks

De store mestre af fotografi møder de store mestre af rom: dette er ideen bag Magnum-serien. Fire fotografier signeret af en kunstner fra Magnum, et af de vigtigste fotografiske bureauer i verden, pryder etiketterne på fire rom produceret af fire store Master Distillers, aftappet i Magnum-format. For 2021 er de fire destillerier udvalgt af Luca Gargano Hampden (Jamaica), Mount Gay (Barbados), Saint James (Martinique) og Foursquare (Barbados). Billederne er upubliceret af fotograf Elliot Erwitt. Slutresultatet er et komplet kunstværk, både i indhold og i etiketten.

Denne AOC rhum agricole fra Martinique er en blanding af en 2004 og en 2006, destilleret i Colonne créole. Fotografiet af etiketten af Elliott Erwitt er fra 2005 og portrætterer en bryllupsscene af en ven af Erwitt i Rom. Kvinden synlig i silhuet er bruden.