DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

The Chita Single Grain Whisky

545 kr.

The Chita Single Grain Whisky er født i september 2015 og er helt anderledes end de almindelige grain whiskyer, der bruges i blended whisky. For at præge større kompleksitet og smagsdybde, valgte Shinji Fukuyo at lagre Chita grain whiskyen på vin- og spanske egetræsfade, foruden American White Oak. Resultatet er en mildere, glattere grain whisky med uovertruffen sofistikering og en ren, klar finish.

Læs mere...

3 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Suntory
Land : Japan
Regioner :
Alder : n.a.
Alkohol : 43%
Fadtype :American oak, Spanish oak, wine casks
Røget :nej
Produkttype : Japanese Grain Whisky
Indhold : 700 ml
Packing : boks

Hos House of Suntory Whiskys forsætter Master Blendere med den 40-år gammel tradition at destillere japanske grain-whiskyer på Chita-destilleriet og har skaber enestående single grain whisky. Med alsidige smagsvarianter og udsøgt balance er Chita grain whiskys traditionelt blevet brugt som “dashi” eller bouillon, der forbedrer harmonien i Suntorys whisky blends. Gennem kontinuerlig forskning og innovation har Chita’s grain whisky opnået en uovertruffen sofistikering og et niveau af kompleksitet, der lader dem endelig komme i centrum.

Med Chita Single Grain Whisky opnåede Shinji Fukuyo kompleksitet, subtilitet og raffinement. Fukuyo beskriver The Chita Single Grain Whisky som “roen i japansk whisky.” Som det tågede, rolige hav på Chita-halvøen på en dag med elegant stilhed, har denne luftige whisky en tilstedeværelse, der er umiskendeligt fredfyldt.

Chita Single Grain Japanese Whisky er lanceret i september 2015 og er helt anderledes end de almindelige grain whiskyer, der bruges i blended whisky. For at opnå større kompleksitet og smagsdybde, valgte Shinji Fukuyo at lagre Chita grain whiskyen på vin- og spanske egetræsfade, foruden American White Oak. Resultatet er en mildere, glattere grain whisky med uovertruffen sofistikering og en ren, klar finish.

Tasting notes:

Duft: Crème brûlée, kardemomme, akaciehonning, blomstrende rose

Smag: Mild og smooth, antydning af mynte, mørk honning

Eftersmag: Ren og klar, krydret eg med subtile bittersøde noter

Du kunne også være interesseret i...