DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side
SIDSTE FLASKE

Swell de Spirits Wonders of the World #9 Mackmyra 2013

875 kr.

Denne Swell de Spirits Wonders of the World #9 Mackmyra 2013 aftapning tilhører Wonders of the World serien og indeholder en 9-årig whisky fra svenske Mackmyra destilleriet. Bliv slynget tilbage til din barndom med tyggegummi- og jellybean-maskiner og et fristende udvalg af klassiske slik i baljer på egetræshylder i en gammeldags aviskiosk.

Læs mere...

1 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Swell de Spirits
Land : Sverige
Regioner :
Alder : 9 år
Alkohol : 53,4%
Fadtype :American Virgin Oak
Røget :nej
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 500 ml
Packing :

Swell de Spirits blev grundlagt i 2021 og er en uafhængig familiedrevet aftapper med base i Frankrig. Michael og Kelly’s internationale baggrund, passion for rejser og nydelse af en god drink skabte den vision, der fødte mærket Swell de Spirits. Takket være Swell de Spirits tilbyder vi dig en række forskellige aftapninger med rom, whisky, armagnac og cognac i begrænsede oplag og på fad styrke, som Michael & Kelly vælger fra destillerier rundt om i verden. Etiketterne på hver flaske vidner både om skønheden ved de steder, hvor hver spiritus blev destilleret, og om de følelser, opdagelsen vækkede. Åbn dit sind og opliv dine smagsløg med en ekstraordinær tilgængelighed af premium kvalitets spiritus fra Swell de Spirits.

Denne aftapning tilhører Wonders of the World serien og indeholder en 9-årig whisky fra svenske Mackmyra destilleriet. Bliv slynget tilbage til din barndom med tyggegummi- og jellybean-maskiner og et fristende udvalg af klassiske slik i baljer på egetræshylder i en gammeldags aviskiosk.

Tasting notes:

Duft: Slik med mandler, spiselige halskæder, skumbananer og karamel bananer, jordbær farveblyanter, vandmelon og blåbær dragéer, tyggegummi, mango dråber, hvid chokolade mælk, sorbet, lakridspiber, chokolade likører, krystalliseret ingefær og rosenvand.

Smag: En krydderihylde af egetræ med ingefær, kanel, sort peber, stjerneanis, nelliker og kardemomme, samt kanelslik, søde- og chokolademus, karamel med banan, lakridsfudge, æblekarameller, rosenvand og et strejf af birkerøg.

Eftersmag: En lang og vedvarende krydret og træagtig finish.