DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Swell de Spirits Wonders of the World #14 Australian Rum

825 kr.

Denne Swell de Spirits Wonders of the World #14 Australian Rum aftapning tilhører Wonders of the World serien og indeholder en 9-årig rom fra Australien, tappet ved fadstyrke. Gå til fitnesscentret og hop over den lakerede egetræshvælving for at lande på gulvmåtterne, et læderbeklædt bord ved siden af ​​med boksehandsker og linolie for at dulme ømme muskler.

Læs mere...

2 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Swell de Spirits
Land : Australien
Alder : 9 år
Alkohol : 66,9%
Fadtype :Bourbon barrel
Produkttype : Single Cask Rum
Indhold : 500 ml
Packing :

Swell de Spirits blev grundlagt i 2021 og er en uafhængig familiedrevet aftapper med base i Frankrig. Michael og Kelly’s internationale baggrund, passion for rejser og nydelse af en god drink skabte den vision, der fødte mærket Swell de Spirits. Takket være Swell de Spirits tilbyder vi dig en række forskellige aftapninger med rom, whisky, armagnac og cognac i begrænsede oplag og på fad styrke, som Michael & Kelly vælger fra destillerier rundt om i verden. Etiketterne på hver flaske vidner både om skønheden ved de steder, hvor hver spiritus blev destilleret, og om de følelser, opdagelsen vækkede. Åbn dit sind og opliv dine smagsløg med en ekstraordinær tilgængelighed af premium kvalitets spiritus fra Swell de Spirits.

Denne aftapning tilhører Wonders of the World serien og indeholder en 9-årig rom fra Australien, tappet ved fadstyrke. Gå til fitnesscentret og hop over den lakerede egetræshvælving for at lande på gulvmåtterne, et læderbeklædt bord ved siden af ​​med boksehandsker og linolie for at dulme ømme muskler.

Tasting notes:

Duft: Det er duften af ​​fitnesscentret med gulvmåtter, kondisko, læderhåndbeskyttere og en skål med kridtstøv for at beskytte hænderne mod reb, der dingler fra metalkroge i loftet. Der er medicinskab med linolie, antiseptiske cremer og bandager til snit.

Smag: Det er bokseringen med reb, boksehandsker og satinkåber, gummimundbeskytter med antiseptisk skylning, modne bananer og skiver af appelsiner, polerede sølvtrofæer og avocado og chili på surdej, mango og kanelrisbudding.

Eftersmag: Chai te og sølvlak.