DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Swell de Spirits Wonders of the World #12 Indiana Rye 2017

595 kr.

Denne Swell de Spirits Wonders of the World #12 Indiana Rye 2017 aftapning tilhører Wonders of the World serien og indeholder en 5-årig rye whiskey fra Indiana, tappet ved fadstyrke. En baseballkamp med friskolierede baseball bats og handsker, madboder, der serverer rugsandwich med pebret pastrami og popcorn, alt sammen skyllet ned med tørvet Scotch Whisky.

Læs mere...

2 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Swell de Spirits
Land : Amerika
Regioner :
Alder : 5 år
Alkohol : 56,2%
Fadtype :Islay Single Malt Scotch Whisky Finish
Røget :ja
Produkttype : Indiana Rye Whiskey
Indhold : 500 ml
Packing :

Swell de Spirits blev grundlagt i 2021 og er en uafhængig familiedrevet aftapper med base i Frankrig. Michael og Kelly’s internationale baggrund, passion for rejser og nydelse af en god drink skabte den vision, der fødte mærket Swell de Spirits. Takket være Swell de Spirits tilbyder vi dig en række forskellige aftapninger med rom, whisky, armagnac og cognac i begrænsede oplag og på fad styrke, som Michael & Kelly vælger fra destillerier rundt om i verden. Etiketterne på hver flaske vidner både om skønheden ved de steder, hvor hver spiritus blev destilleret, og om de følelser, opdagelsen vækkede. Åbn dit sind og opliv dine smagsløg med en ekstraordinær tilgængelighed af premium kvalitets spiritus fra Swell de Spirits.

Denne aftapning tilhører Wonders of the World serien og indeholder en 5-årig rye whiskey fra Indiana, tappet ved fadstyrke. En baseballkamp med friskolierede baseball bats og handsker, madboder, der serverer rugsandwich med pebret pastrami og popcorn, alt sammen skyllet ned med tørvet Scotch Whisky.

Tasting notes:

Duft: Rug, bålaske, appelsinpandekager, mangobudding, flødeskum, crème brûlée, jordbærgummi, lakrids, krudt, skolelim, papirmaché og dæk.

Smag: Rom-dyppede bananer på rugbrød og smørbudding, gelébønner, frugtgelé, mælkechokoladekaniner, honning og et skrivebord i bivokspoleret egetræs.

Eftersmag: Lakrids og sirup med rugbrød og lynghonning.

Du kunne også være interesseret i...