DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Swell de Spirits Flashback Series Grande Champagne Cognac Tribot 1980

1.095 kr.

Denne Swell de Spirits Flashback Series Grande Champagne Cognac Tribot 1980 aftapning tilhører Flashback serien og indeholder en 43-årig Cognac fra Grande Champagne Maison Tribot i fuld styrke. Læn dig tilbage på et uldent tæppe spredt ud på en bund af blade, mens du tager en dyb indånding af skovluften, når solen går ned, og indånder den berusende duft af vilde svampe, urter og blomster, der florerer på jorden under det enorme baldakin af træer.

Læs mere...

2 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Swell de Spirits
Land : Frankrig
Alder : 43 år
Alkohol : 65%
Fadtype :Limousine Oak Cask
Produkttype : Cognac
Indhold : 500 ml
Packing :

Swell de Spirits blev grundlagt i 2021 og er en uafhængig familiedrevet aftapper med base i Frankrig. Michael og Kelly’s internationale baggrund, passion for rejser og nydelse af en god drink skabte den vision, der fødte mærket Swell de Spirits. Takket være Swell de Spirits tilbyder vi dig en række forskellige aftapninger med rom, whisky, armagnac og cognac i begrænsede oplag og på fad styrke, som Michael & Kelly vælger fra destillerier rundt om i verden. Etiketterne på hver flaske vidner både om skønheden ved de steder, hvor hver spiritus blev destilleret, og om de følelser, opdagelsen vækkede. Åbn dit sind og opliv dine smagsløg med en ekstraordinær tilgængelighed af premium kvalitets spiritus fra Swell de Spirits.

Denne aftapning tilhører Flashback serien og indeholder en 43-årig Cognac fra Grande Champagne Maison Tribot i fuld styrke. Læn dig tilbage på et uldent tæppe spredt ud på en bund af blade, mens du tager en dyb indånding af skovluften, når solen går ned, og indånder den berusende duft af vilde svampe, urter og blomster, der florerer på jorden under det enorme baldakin af træer.

Tasting notes:

Duft: Blomme, vegetabilsk og en fugtig skovbund, der åbner for modne bananer, ribs, mandariner, korn overhældt med rosiner og gylden sirup med varm cremet mælk hældt over. Tobaksblade, ferskner, jordbær og café au lait tilføjer den rige, frugtige og beroligende blanding.

Smag: Dekadente mørk chokoladetrøfler, en æske lakridspiber, fyrretræer, en antik ege kiste med uldtæpper og kamfer, ingefær, nelliker, kanel og kardemomme, saftige hindbær, loquats, ferskner, honning og tobak.

Eftersmag: Egetræskrydderi og kamfer bliver hængende med jordagtige vilde svampe efter mod slutningen af ​​den lange, dvælende finish.