DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Swell de Spirits Easy Peasy Exotic Rum Blend

345 kr.

Denne Swell de Spirits Easy Peasy Exotic Rum Blend tilhører Easy Peasy serien og indeholder en blended rom fra Ghana, Vietnam, Philippinerne og Eswatini. Dette blend indeholder rom, baseret på både melasse og frisk sukkerrør juice såvel som rom destilleret i kolonne og pot stills. Alle rom er op til 2 år gammel og lagrede i tropisk klima. Easy Peasy Premium Exotic Rum Blend er tappet ved 51% vol.

Læs mere...

19 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Swell de Spirits
Land : Blend
Alder : op til 2 år
Alkohol : 51%
Fadtype :
Produkttype : Rom
Indhold : 500 ml
Packing :

Swell de Spirits blev grundlagt i 2021 og er en uafhængig familiedrevet aftapper med base i Frankrig. Michael og Kelly’s internationale baggrund, passion for rejser og nydelse af en god drink skabte den vision, der fødte mærket Swell de Spirits. Takket være Swell de Spirits tilbyder vi dig en række forskellige aftapninger med rom, whisky, armagnac og cognac i begrænsede oplag og på fad styrke, som Michael & Kelly vælger fra destillerier rundt om i verden. Etiketterne på hver flaske vidner både om skønheden ved de steder, hvor hver spiritus blev destilleret, og om de følelser, opdagelsen vækkede. Åbn dit sind og opliv dine smagsløg med en ekstraordinær tilgængelighed af premium kvalitets spiritus fra Swell de Spirits.

Denne aftapning tilhører Easy Peasy serien og indeholder en blended rom fra Ghana, Vietnam, Philippinerne og Eswatini. Dette blend indeholder rom, baseret på både melasse og frisk sukkerrør juice såvel som rom destilleret i kolonne og pot stills. Alle rom er op til 2 år gammel og lagrede i tropisk klima. Easy Peasy Premium Exotic Rum Blend er tappet ved 51% vol.

Tasting notes:

Duft: Funk i massevis med bådlak, trævoks, pæredråber, overmodne bananer, der smelter på gummidæk i den varme sol, plus modne æbler stegt i smør med honning, nelliker serveret med smørkiks. Der er saltvandstaffies, tørret appelsinskal, vegetabilske noter og antiseptisk lotion. Det minder om en fabelagtig jamaicansk rom.

Smag: Det er funky! Overmodne sukkerrør, moden banan med varm honning og nelliker, gummidæk, nyhugget eg, metalspåner, frisk maling, agern, humle og thailandsk jordnøddesovs.

Finish: Mace, krydderier, efterfulgt af citrusnoter.