DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Swell de Spirits Cognac Maison Tribot 1980 42 years High Proof

1.095 kr.

Læs mere...

3 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Swell de Spirits
Land : Frankrig
Alder : 42 år
Alkohol : 56%
Fadtype :Limousine Oak Cask
Produkttype : Cognac
Indhold : 500 ml
Packing :

Swell de Spirits blev grundlagt i 2021 og er en uafhængig familiedrevet aftapper med base i Frankrig. Michael og Kelly’s internationale baggrund, passion for rejser og nydelse af en god drink skabte den vision, der fødte mærket Swell de Spirits. Takket være Swell de Spirits tilbyder vi dig en række forskellige aftapninger med rom, whisky, armagnac og cognac i begrænsede oplag og på fad styrke, som Michael & Kelly vælger fra destillerier rundt om i verden. Etiketterne på hver flaske vidner både om skønheden ved de steder, hvor hver spiritus blev destilleret, og om de følelser, opdagelsen vækkede. Åbn dit sind og opliv dine smagsløg med en ekstraordinær tilgængelighed af premium kvalitets spiritus fra Swell de Spirits.

Tasting notes:

Duft: Skål af lertøj med varm chokolade, uldne tæpper frisk fra vasketøjssnor, for nylig blevet varm jord i en kolonihave beplantet med morgenfruer og kål, plus modne druer, most og moskus, hårpomade og skægolie, harpiks og hørfrøolie gnidet ind i en eg spisestuebord.

Smag: Den opsuger vand, hvilket øger krydderiet og tilføjer endnu mere mørk chokolade til blandingen, inklusive langues de chat, samt langues de chat smøragtige kiks, hyacinter, kaprifolier og honning.

Finish: Krydderierne bliver tørrere i afslutningen, der er et strejf af citron, efterfulgt af creme karamel og brændt sukker topping en rig crème brûlée lavet med et strejf af appelsin essens.