DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Savanna Unshared Cask No. 25 6 years

1.295 kr.

Savanna Unshared Cask No. 25 6 år er en enkeltfadsaftapning til det tyske marked udvalgt af Kirsch Whisky. Rommen indeholder den berømte HERR-rom med høj ester og modnet i det tropiske klima i La Reunion i 6 år i en ex-cognac-fad.

Læs mere...

Dette produkt er i øjeblikket udsolgt.

Bare rolig! Indtast din e-mail, og vi giver dig besked, når den er på lager igen.

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Savanna
Land : La Reunion
Alder : 6 år
Alkohol : 59,5%
Fadtype :ex-Cognac
Produkttype : Single Cask Rum
Indhold : 500 ml
Packing : boks

I 1870 var foden af bjergene, der rejser sig bag vestkystbyen Saint Paul, det første hjem for Distillerie Savanna. Nu har destilleriet til huse nær Det Indiske Ocean på vindsiden af Reunion Island. Savanna er arving til en langvarig tradition, der dygtigt udvikler og fremstiller et unikt udvalg af fremragende rom: Traditional, Agricole og Grand Arôme.

Savanna Unshared Fade er unikke: håndplukket fra destilleriets fineste rom til eksklusiv aftapning med hjælp fra førende internationale romaficionados. Fad nr. 25 indeholder en melasserom omhyggeligt udvalgt af Kirsch Import-teamet og specielt skabt af T. Grondin, Destillerie Savannas masterblender. Dette er en sjælden blanding, mærket TH1 lavet direkte på tidligere cognac fad nr. 25, der allerede havde holdt en traditionel rom destilleret i 2007. T. Grondin kombinerede dette med Savannas mest kendte højester-rom: en pot-still-destilleret HERR fra 2006. Resultatet af en lang, 11 dages gæring, denne HERR har hvilet i en rustfri ståltank i elleve år efter destillering, og er derefter blevet lagret fra februar 2017 og frem. Dette enkeltfad, forbeholdt Tyskland, blev aftappet ved høj proof for at nå et bemærkelsesværdigt koncentrationsniveau.