DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side
SIDSTE FLASKE

Nikka Taketsuru Pure Malt Whisky

515 kr.

Nikka Taketsuru Pure Malt Whisky blev lanceret i 2020, med en raffineret formel og et nyt etiketdesign, der repræsenterer mærket. Mens den forbliver en blød og velafbalanceret blandet malt, viser formlen yderligere en udsøgt balance mellem elegant blødhed og dyb kompleksitet sammen med rig mundfornemmelse og røgethed.

Læs mere...

1 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Nikka
Land : Japan
Regioner :
Alder : n.a.
Alkohol : 43%
Fadtype :n.a.
Røget :ja
Produkttype : Blended Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing :

Nikka Taketsuru Pure Malt Whisky er et signaturmærke til ære for Nikkas grundlægger Masataka Taketsuru, den første japaner, der mestrede whiskyfremstilling i Skotland og bragte denne ekspertise tilbage til Japan. Samtidig med at han var en disciplineret håndværker, var han også en person med nysgerrighed og åbenhed. Dette er en hyldest til Masataka fra hans efterfølgere, der fremhæver en perfekt balance med kompleksitet opnået ved præcis blanding arvet fra grundlæggeren.

En “pure malt” er en blanding af maltwhiskyer fra forskellige destillerier, hvorimod en “single malt” er en whisky, der udelukkende er lavet fra ét destilleri. En “ren malt” er også kendt som en “blandet malt”.