DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Mars Komagatake Limited Edition 2020

1.195 kr.

Denne Mars Komagatake Limited Edition 2020 blev lanceret for at fejre afslutningen af renoveringsarbejde af Shinshu Distillery i 2020. Det moderniserede destilleri vises på etiketten. Denne udgave er en limited single malt whisky, som er en vatting af maltwhiskyer lagret på sherryfade og American White Oak.

Læs mere...

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Mars Whisky
Land : Japan
Regioner :
Alder : n.a.
Alkohol : 50%
Fadtype :Sherry & American oak
Røget :nej
Produkttype : Japanese Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing :

I 1985 åbnede Hombo Sake Brewery Co., Ltd. et destilleri i en højde af 798m ved foden af Komagatake-bjerget. Dette område er køligt og tåget. Regnen og den smeltede sne passerer gennem granitjorden af de høje bjerger og bliver til vand af høj kvalitet fuld af naturlige mineraler. “En dag vil jeg producere whisky, der afspejler det japanske klima.” Mars Shinshu Distillery blev bygget for at realisere denne drømmen af Hombo Shuzo. Omgivet af smukke grønne skove ved foden af bjerget Komagatake i de centrale alper, står destilleriet i stilheden af den klare luft.

Mars Komagatake Limited Edition 2020 er lavet på Shinshu Distillery, som ligger ved foden af Nagano Alperne. 2020 Edition er en limited single malt whisky, som er en vatting af maltwhiskyer lagret på sherryfade og American White Oak.

Tasting notes:

Duft: blomme, honning og vanilje

Smag: frugtagtig med noter af appelsin og kakaopulver

Eftersmag: langvarig, subtil og sød