DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Malts of Scotland Mortlach 1992 30 years

4.495 kr.

Læs mere...

Dette produkt er i øjeblikket udsolgt.

Bare rolig! Indtast din e-mail, og vi giver dig besked, når den er på lager igen.

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Malts of Scotland
Land : Skotland
Regioner : Speyside
Alder : 30 years
Alkohol : 44,2%
Fadtype :Sherry hogshead finish
Røget :nej
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing : tube

MALTS OF SCOTLAND, eller kort sagt MoS, blev grundlagt i 2005 i Paderborn, Westfalen, af whiskyentusiasten Thomas Ewers. Specialisten for skotsk whisky kunne på meget kort tid etablere sig som en darling i whiskyscenen. I årenes løb er kontakter til forskellige destillerier i Skotland blevet etableret og intensiveret.
I dag – mere end et årti senere – er MALTS OF SCOTLAND en af ​​de bedste og ofte prisvindende aftappere for skotsk whisky. I hele verden!

Det væsentlige ved alle MALTS OF SCOTLAND aftapninger er den konstant høje kvalitet af aftapningerne. Her er kvalitet altid meget vigtigere end kvantitet. Lige fra starten erkendte grundlæggeren Thomas Ewers, at det er vigtigt ikke kun at købe modne whiskyer, men også at skabe og bygge på et solidt grundlag af såkaldt “New Make”.

Grundlægger Thomas Ewers har allerede tappet mange usædvanlige og eftertragtede fade af helt særlig kvalitet med stor ekspertise og en “god næse”. I dag opbevares og modnes skattene i MALTS OF SCOTLAND i over 80 forskellige varehuse over hele Skotland, og antallet vokser konstant. Valget af fade valgt til New Make er også afgørende. De kommer for eksempel fra Spanien, Portugal, Italien, Frankrig og USA. Oloroso, Pedro Ximinéz, Bourbon osv. er blandt garanterne for unikke smagsoplevelser. MALTS OF SCOTLAND vil fortsat kunne fylde højkvalitets og interessante fade i fremtiden.

Et klart mål for Thomas Ewers er at etablere mærket MALTS OF SCOTLAND som et kvalitetsmærke….Hver flaske et benchmark

Du kunne også være interesseret i...