DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side
SIDSTE FLASKE

Kavalan Solist Port Cask 8 years

1.395 kr.

Kavalan Solist Port Cask 8 år er en single-cask single malt whisky udvalgt og aftappet for The Whisky Agency, tappet på fadstyrke.

Læs mere...

1 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Kavalan
Land : Taiwan
Regioner :
Alder : 8 år
Alkohol : 58,6%
Fadtype :Port Barrique
Røget :
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing : boks

I oldtiden blev landet Yilan kaldt “Kavalan”, et fornemt terræn beskyttet af den skyhøje snebjergkæde og den frugtbare Lanyang-sletten. Fjernt og subtropisk ligger dette stykke land i det nordøstlige hjørne af Taiwan, hvor rigelig nedbør og vand filtreret gennem Yilans rige vulkanske jord støder sammen for at give Kavalans mineralrige vandkilde. Dette lands historie og terroir er kombineret for at skabe denne udsøgte whisky til dig.

Om denne whisky

Portvin er en portugisisk vin, der er robust og sød med en fyldig og rig krop. Den serveres derfor normalt som dessertvin eller digestif. Kavalan Solist Port Cask er fuldt modnet i portugisiske port barrique fad i Taiwans subtropiske klima for at skabe flere frugtige smage såsom blomme, blåbær, brombær og jordbær, med chokolade som den vigtigste baggrundsnote.

Tasting notes:

Duft: Den rige frugt- og nøddeagtige smag kombineret og forstærket af appelsin- og citrusnoter, der kan nydes sammen med blide og elegante trækrydderier af vores amerikanske egetræ.

Smag: Tilfredsstillende frugtighed blandet med kvalitetschokoladearomaer, der smelter delikat på din gane. En vidunderlig og langvarig eftersmag.