DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Kanosuke Single Malt Limited Edition 2023

1.495 kr.

Kanosuke Single Malt Limited Edition 2023 er en single malt japansk whisky produceret på Kanosuke Distillery. Peated whisky destilleret mellem 2018-2019, modnet i den ikoniske re-charred amerikansk hvide eg, som tidligere indeholdte “Mellowed Kozuru” shochu og sherry-fade, bruges som nøgle og aftappes ved fadstyrke. Nyd smagen af rig røgethed, der dvæler på din gane.

Læs mere...

2 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Kanosuke
Land : Japan
Regioner :
Alder : n.a.
Alkohol : 59%
Fadtype :ex-Shochu & ex-Sherry
Røget :ja
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing : boks

KANOSUKE DISTILLERY har udsigt over Japans længste sandstrand, en smuk, hvid stribe, der strækker sig så langt øjet rækker. Dette er Fukiagehama, en af landets tre største klitter, som strækker sig omkring 50 kilometer nord til syd gennem tre kommuner: Ichikikushikino, Hioki og Minamisatsuma. Det østkinesiske hav er roligt om sommeren, men de hårde vintervinde pisker indimellem havvandet op, hvilket giver et unikt klima i det varme Kagoshima-præfektur. Regionen er velsignet med en overflod af krystalklart grundvand, filtreret og renset, mens det løber ned ad Shirasu-plateauet.

KANOSUKE DISTILLERY gik i drift i 2017. Destilleriet ligger blandt en række bygninger på et rummeligt, 9.000 kvadratmeter stort område langs Fukiagehama-stranden på Kagoshima-præfekturets vestkyst. Det to-etagers, U-formede destilleri rummer alt destilleringsudstyr og har en bar med en smuk udsigt og en butik, der tilbyder originale Kanosuke merchandise. Besøgende på destilleriet kan helt tæt på se, hvordan Kanosuke whisky fremstilles.
En af de største fordele ved destilleriet er, at det har tre pot-stills i stedet for to, hvilket er sædvanligt for håndværksdestillerier af lignende størrelse over hele verden. Hver af de tre pot stills har forskellige halsformer og lynearmsvinkel. Både ved at bruge forskellige pot stills til om destillation og ved at blande new make spirits fra forskellige stills, kan Kanosuke tilbyde whisky med rigere smag og aroma.

Du kunne også være interesseret i...