DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

J. G. Thomson Blended Malt Sweet Batch 1

395 kr.

J. G. Thomson Blended Malt Sweet er fyldt med lækker smag. Næsen byder på en blanding af karamelkiks, friske vaniljestænger og ren kokosnød. På ganen kan du finde mandler, ristede hasselnødder, fyldig fudge, kanelcreme og likørchokolader. Det, der gør denne whisky så unik, er udvalget af fade, som er en unik blanding af nye ristede egetræsfade, “heavy toasted” fade med en “medium char” og fade, der er “heavy  char” med ekstra toasting på cask ends. Aftappet ved 46%, ikke-kølefiltreret og uden tilsat farve, er dette den perfekte dram til at udforske, hvor sød en whisky kan være.

Læs mere...

4 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : J. G. Thomson
Land : Skotland
Regioner :
Alder : n.a.
Alkohol : 46%
Fadtype :n.a.
Røget :nej
Produkttype : Blended Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing :

Udvalget af J.G. Thomson Blended Scotch Malt whiskyer tilbyder det uventede. Det er ikke almindelige blends. J.G. Thomson leverer  enestående Blended Malts ved at kombinere nøje udvalgt single malts fra kvalitetsfade. Deres blends indeholder udelukkende single malts, ingen grain whisky.

Sweet Blended Malt er fyldt med lækker smag. Næsen byder på en blanding af karamelkiks, friske vaniljestænger og ren kokosnød. På ganen kan du finde mandler, ristede hasselnødder, fyldig fudge, kanelcreme og likørchokolader. Det, der gør denne whisky så unik, er udvalget af fade, som er en unik blanding af nye ristede egetræsfade, “heavy toasted” fade med en “medium char” og fade, der er “heavy  char” med ekstra toasting på cask ends. Aftappet ved 46%, ikke-kølefiltreret og uden tilsat farve, er dette den perfekte dram til at udforske, hvor sød en whisky kan være.