DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

J. G. Thomson Blended Malt Smoky Batch 2

395 kr.

J. G. Thomson Blended Malt Smoky er lavet af 100% Islay malt, og giver dig noget at tygge på. Når proppen er fjernes, mødes du med brændende aske, bagt tang, grillede frugter og en medicinsk undertone. Røget sukker og salt møder røget kød, fyldigt nelliker og delikat honningkage. Pedro Ximenez butts og hogsheads bruges til at skabe rigdom og dybde og ex-bourbon tønder til sødme og fylde. Aftappet på 46%, ikke-kølefiltreret og uden tilsat farve, er dette en whisky til ægte peat fans og dem, der ønsker at udvide deres gane.

Læs mere...

Dette produkt er i øjeblikket udsolgt.

Bare rolig! Indtast din e-mail, og vi giver dig besked, når den er på lager igen.

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : J. G. Thomson
Land : Skotland
Regioner : Islay
Alder : n.a.
Alkohol : 46%
Fadtype :n.a.
Røget :ja
Produkttype : Blended Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing :

Udvalget af J.G. Thomson Blended Scotch Malt whiskyer tilbyder det uventede. Det er ikke almindelige blends. J.G. Thomson leverer  enestående Blended Malts ved at kombinere nøje udvalgt single malts fra kvalitetsfade. Deres blends indeholder udelukkende single malts, ingen grain whisky.

Blended Malt Smoky er lavet af 100% Islay malt, og giver dig noget at tygge på. Når proppen er fjernes, mødes du med brændende aske, bagt tang, grillede frugter og en medicinsk undertone. Røget sukker og salt møder røget kød, fyldigt nelliker og delikat honningkage. Pedro Ximenez butts og hogsheads bruges til at skabe rigdom og dybde og ex-bourbon tønder til sødme og fylde. Aftappet på 46%, ikke-kølefiltreret og uden tilsat farve, er dette en whisky til ægte peat fans og dem, der ønsker at udvide deres gane.