DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side
SIDSTE FLASKE

Gordon & MacPhail Glenlossie 1997 24 years

1.795 kr.

Denne 24-årige Glenlossie fra 1997 tilhører Connoisseurs Choice-serien fra Gordon & MacPhail. Whiskyen modnede i en first fill sherry butt og blev aftappet ved 57,3 % vol.

Læs mere...

1 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Gordon & MacPhail
Land : Skotland
Regioner :
Alder : 24 år
Alkohol : 57,3%
Fadtype :First fill sherry butt
Røget :nej
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing :

Gordon & MacPhail, som er engageret i kunsten at modne skotsk whisky siden 1895, har skabt en unik og voksende samling af konsekvent spændende og givende single malts. De unikke og umulige at replikere lagre af de fineste single malts inkluderer nye og sjældne udtryk og enestående særegenheder.
Det er det, der gør aftapningerne, der bærer Gordon & MacPhail-navnet, så spændende og så eftertragtede af whisky-elskere overalt.

Denne serie, som ligger i hjertet af Gordon & MacPhails uovertrufne portefølje, demonstrerer stræben efter perfektion i at matche fad med spiritus. Altid ikke-kølefiltreret, disse single casks og small batch udtryk tilbyder en evigt skiftende samling af unikke perspektiver på destilleriers egne aftapninger. For maltwhisky-opdageren giver dette en opdagelsesrejse gennem forskellige smage, finish, styrker og årgange.

Tasting notes:

Søde frugtkagearomaer kombineret med ingefær og kryddernellike. Morello kirsebær og solbær smag ledsager ristet eg og citrusskal, En let finish med dvælende krydderi.