DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Gordon & MacPhail Glenburgie 1995 21 years

1.495 kr.

Denne 21-årige Glenburgie fra 1995 tilhører Exclusive serien fra Gordon & MacPhail og blev tappet til Juuls Vin & Spiritus København. Whiskyen modnede i en refill American hogshead og blev aftappet ved 57,4 % vol.

Læs mere...

9 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Gordon & MacPhail
Land : Skotland
Regioner :
Alder : 21 år
Alkohol : 57,4%
Fadtype :refill American hogshead
Røget :nej
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing : boks

Gordon & MacPhail, som er engageret i kunsten at modne skotsk whisky siden 1895, har skabt en unik og voksende samling af konsekvent spændende og givende single malts. De unikke og umulige at replikere lagre af de fineste single malts inkluderer nye og sjældne udtryk og enestående særegenheder.
Det er det, der gør aftapningerne, der bærer Gordon & MacPhail-navnet, så spændende og så eftertragtede af whisky-elskere overalt.

Denne serie, som ligger i hjertet af Gordon & MacPhails uovertrufne portefølje, demonstrerer stræben efter perfektion i at matche fad med spiritus. Altid ikke-kølefiltreret, disse single casks og small batch udtryk tilbyder en evigt skiftende samling af unikke perspektiver på destilleriers egne aftapninger. For maltwhisky-opdageren giver dette en opdagelsesrejse gennem forskellige smage, finish, styrker og årgange.