DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Gordon & MacPhail Connoisseurs Choice Glendullan 2009 12 YO

865 kr.

Denne 12-årig Glendullan tilhører Connoisseurs Choice serien fra Gordon & MacPhail. Whiskyen lå på et refill bourbon barrel og yderligt på Côte Rôtie casks i 3 år og blev tappet ved 45% vol.

Læs mere...

2 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Gordon & MacPhail
Land : Skotland
Regioner :
Alder : 12 år
Alkohol : 45%
Fadtype :refill Bourbon barrel & Côte Rôtie casks
Røget :nej
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing :

Gordon & MacPhail, som er engageret i kunsten at modne skotsk whisky siden 1895, har skabt en unik og voksende samling af konsekvent spændende og givende single malts. De unikke og umulige at replikere lagre af de fineste single malts inkluderer nye og sjældne udtryk og enestående særegenheder.
Det er det, der gør aftapningerne, der bærer Gordon & MacPhail-navnet, så spændende og så eftertragtede af whisky-elskere overalt.

Denne serie, som ligger i hjertet af Gordon & MacPhails uovertrufne portefølje, demonstrerer stræben efter perfektion i at matche fad med spiritus. Altid ikke-kølefiltreret, disse single casks og small batch udtryk tilbyder en evigt skiftende samling af unikke perspektiver på destilleriers egne aftapninger. For maltwhisky-opdageren giver dette en opdagelsesrejse gennem forskellige smage, finish, styrker og årgange.

Tasting notes:

Tørrede jordbæraromaer viger for ristede jordnødder og krystalliseret viol. Smagen af hindbærkompot kombineres med lakrids og rødt æble. En mellemfyldig finish med citrus og røde bær.