DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Gordon & MacPhail Aultmore 2005 17 years

995 kr.

Denne 17-årig Aultmore fra 2005 tilhører Connoisseurs Choice serien fra Gordon & MacPhail. Whiskyen lå på et refill Bourbon barrel og blev tappet ved 59,6% vol.

Læs mere...

4 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : Gordon & MacPhail
Land : Scotland
Regioner :
Alder : 17 år
Alkohol : 59,6%
Fadtype :refill Bourbon barrel
Røget :nej
Produkttype : Single Malt Whisky
Indhold : 700 ml
Packing :

Gordon & MacPhail, som er engageret i kunsten at modne skotsk whisky siden 1895, har skabt en unik og voksende samling af konsekvent spændende og givende single malts. De unikke og umulige at replikere lagre af de fineste single malts inkluderer nye og sjældne udtryk og enestående særegenheder.
Det er det, der gør aftapningerne, der bærer Gordon & MacPhail-navnet, så spændende og så eftertragtede af whisky-elskere overalt.

Denne serie, som ligger i hjertet af Gordon & MacPhails uovertrufne portefølje, demonstrerer stræben efter perfektion i at matche fad med spiritus. Altid ikke-kølefiltreret, disse single casks og small batch udtryk tilbyder en evigt skiftende samling af unikke perspektiver på destilleriers egne aftapninger. For maltwhisky-opdageren giver dette en opdagelsesrejse gennem forskellige smage, finish, styrker og årgange.

Tasting notes:

Aromaer af modne grønne æbler fører til fersken og duftende blomsternoter. Sød vanilje fudge smag kombineret med tropisk frugt og rosenvand. En mellemfyldig finish med citrus- og urtepåvirkning.