DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

David Nicholson Kentucky Straight Bourbon Reserve

395 kr.

David Nicholson produceres hos Lux Row Distillers i Bardstown, Kentucky. Det lille destilleri er kendt for bl.a. Ezra Brooks and Rebel Bourbon. David Nicholson Kentucky Straight Bourbon Reserve, som er en ekstralagrede bourbon, har en “rye” mashbill giver en fyldig og en tydelig, krydret smag.

Læs mere...

5 på lager

Levering 1-3 hverdage

Informationer

Producent : David Nicholson
Land : USA
Regioner :
Alder : n.a.
Alkohol : 50%
Fadtype :American Oak
Røget :nej
Produkttype : Kentucky Straight Bourbon
Indhold : 700 ml
Packing :

Selvom den ikke længere produceres i baglokalet i en St. Louis-købmandsbutik, lever arven efter David Nicholson videre hos Lux Row Distillers. Beliggende i Bardstown, Kentucky, fødestedet for bourbon, begyndte Lux Row som en fars drøm og søns forpligtelse til at give besøgende en ny destillerioplevelse bygget på det tidløse og sande. Kør ned ad alleen og du vil være omgivet af 90 hektar uberørt jord, en stengård fra det 18. århundrede og et topmoderne bourbon-destilleri, der er i stand til at producere 3 millioner liter spiritus hvert år. I destilleriets bourbon-bar vil du finde David Nicholson sidde på hylden – med søster brands Rebel Bourbon, Ezra Brooks, Daviess County Bourbon og Blood Oath – der bare venter på at blive skænket.

Denne ekstralagrede bourbon har en “rye” mashbill giver en fyldig og en tydelig, krydret smag. Duft af vanilje og honning med røgfyldte undertoner rammer næsen. Derefter skaber en mundfornemmelse de træagtige toner, du ville forvente, efterfulgt af en usædvanlig smooth finish med strejf af karamel, eg og milde krydderier.